Количка
0 продукта
 

Поръчки и доставки

1. ДОСТАВКА - Поръчаните от вас артикули , ще ви бъдат доставени не по-късно от 7 работни дни от датата на потвърждаване от нас на поръчката на посоченият от вас адрес. За потвърдена поръчка се смята поръчката,за която сте получили на имейла статус "Потвърдена","Обработена за изпращане" или "Окомплектована".При потвърждаване на поръчката ще ви се обадим или ще ви уведомим по имейла, за да потвърдим наличността и начинът за доставка.МОЛЯ,ПРИ ПОРЪЧКА СЛЕДЕТЕ СИ ИМЕЙЛА РЕДОВНО. Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Магазин "Обувки за деца" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление, увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай ,че Вие сте съгласни с новите условия. Цените се определят от вносителите и ние се ръководим по техните условия за работа. Всичко, което поръчвате и получавате е ново, не е употребявано и е с прилежащите етикети и опаковки според вида си. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, Моля обърнете внимание, че клиповете са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула. Вие поръчвате и получавате стоката от основната картинка към артикула, под която има бутон "Увеличи" или допълнителната асортиментна картинка. Към някои артикули в описанието е написано "асортимент". Това означава, че ще Ви изпратим артикула според наличността, която имаме към момента-не се ангажираме с определен модел. При доставката Вие получавате фактура със стойността на поръчката и условията за рекламация.

Доставката се извършва от куриерски фирми Интерлогистика, Спиди, Еконт (според нашата преценка) или с Български пощи по Ваш избор. Стойността на ДОСТАВКАТА СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО за пратки до 10кг. Цената на доставката е САМО 5,00 лв. за пратки на стойност до 150 лв и до 10кг. За пратки над 150 лв.и до 10кг. може да се възползвате от експресна куриерска, икономична куриерска или супер икономична пощенска доставка, според условията на сайта. Съществуващите варианти за доставка между, които може да избирате са:

Стойността на ДОСТАВКАТА СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО. Начините за доставка, който предлагаме към момента са следните:
1.1. ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА с куриерска фирма Интерлогистика, Еконт, Спиди или наш куриер: (Ние избираме куриерите, с които ще доставим пратката Ви). 
Стойността на доставката СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО. ТЯ Е САМО 5,00лв. за България за пратки до 10кг. доставени до 3 дена. За пратки над тази стойност, се таксува според тарифите на куриери Интерлогистика и Еконт, като предварително ще бъдете уведомени за стойността на доставката.
1.2. ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА с куриерска фирма Спиди.
Стойността на доставката СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО. ТЯ Е САМО 5,00лв. за пратки ПОД 150 лв. и е БЕЗПЛАТНА за пратки НАД 150 лв. и до 10кг. доставени на територията на България в рамките на 7 дена. За пратки над 10кг., се таксува според тарифите на куриери Спиди, като предварително ще бъдете уведомени за стойността на доставката.
1.3. СУПЕР ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА - Получаване от наш офис - Ако желаете да вземете пратката си от нашия офис, то няма да заплащате доставка. Нужно е само да изчакате оператор да Ви потвърди наличност и да Ви уведоми за датата, на която пратката Ви ще бъде окомплектована и на разположение в магазина ни. Срокът за окомплектоване и придвижване до офиса ни е от 1 до 10 работни дни. За пратки над 200лв. се изисква предварително плащане по банка. 

2.РЕКЛАМАЦИИ - В срок от 14 дни от получаването на стоката Вие може да я върнете или подмените без основателна причина. Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма, която е избрал. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е ползвана, прана, гладена и със следи от употреба, в противен случай стойността, която ще Ви бъде възстановена за нея, ще е пропорционална на нанесените щети изцяло по наша преценка. Не носим отговорност за стока, която Вие сте счупили при неправилно сглобяване, употреба. Рекламации при несъответствие на стоката с договореният модел, марка, десен, размер или при установен фабричен дефект(може да претендирате за отбивка от цената)можете да предявявате на като се сържете са нас на тел.:
-0889405566 
Или да ни пишете на :
- e-mail : info@обувкизадеца.com

Офис:
гр. София, ул. Ем. Станев 2а, бл. 5 Силвър Старс ЕООД
Детски интернет магазин ”Обувки за деца”
Транспортните разходи в този случай са за наша сметка. За фабричен дефект се приемат дупки, разкъсвания, невъзможност за използване на стоката по предназначението и. Леко разминаване в цвета, доставка на асортиментен артикул /цвят, десен/, изкривен шев или други обстоятелства, които не пречат на функционалността на стоката не се приемат за дефект.
При връщане на стока без замяна, стойността на артикула се възстановява по банка. Доставчикът е длъжен да възстанови на клиента в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл.55 ал.6 и след като доставчикът е получил стоката си от клиента .В случай на частично изпълнение на поръчката по желание на клиента, доставчикът връща по банковата му сметка само разликата от неизпълнените артикули в законовия срок. Могат да се връщат само не използвани и не сглобявани артикули, като в рамките на 14 дена ясно в писмен вид ни уведомите, че желаете да върнете артикула. Транспортните разходи остават за сметка на клиента, а ако поръчката е била с безплатна доставка, то клиента дължи транспортните разходи по първоначалното изпълнение на поръчката според тарифите на куриерите, с които е получил пратката си. Не практикуваме връщане на пари с наложен платеж. За целта трябва да ни изпратите на имейла info@обувкизадеца.com банкова сметка, на която да възстановим сумата, след като получим стоката и констатираме състоянието и. Първоначалната доставката от 5 лв. или безплатна такава важи само за реално осъществена продажба, като разликата в цената на куриерската услуга я поемаме ние. При връщане на стока без замяна, следва клиента да ни възстанови разликата в сумата по куриерската услуга. Разликата се определя според тарифата на куриерската фирма, с която клиента е получил първоначално стоката.

След като веднъж сте получили статус на поръчката "Окомплектована" или "Изпратена", можете да се откажете от нея само след като я получите от куриерската фирма и ни се обадите на тел.:0889405566, за да ни уведомите за желанието си.

3. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ - Условията за ползване на Детски магазин "Обувки за деца" са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителя. С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към нас са неавансови, а преди изтичане на срока от 14 дни, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС. Сайтът ни работи на принципа Drop shipping и приема поръчки денонощно. С натискане на бутона "Потвърди" при оформяне на Вашата поръчка, Вие се съгласявате, че сте прочели горе написаните условията.

Всички поръчки в сайта се изпълняват от фирма Силвър Старс ЕООД, със седалище на управление гр. София, ул. Ем. Станев 2а, бл.5 Булстат БГ206232203 МОЛ: Цветослава Митева, тел.:0889405566. Общите условия можете да видите тук. Те са индивидуални за този сайт и касаят единствено и само него. С ползването на този сайт, Вие се съгласявате с тях.